trasee pe bicicleta 1

Trasee din judetul Brasov –

Brasov/Sacele – Tarlungeni – Brasov/ centura – Darste

in cazul acestui traseu se poate merge fie prin orasul Sacele, pe drumul principal, caz in care trebuie avut grija la aglomeratia de la anumite ore, mai ales dupamasa, fie pe centura nou – construita a orasului Sacele, unde deocamdata traficul nu este intens, dar singura problema apare atunci cand trebuietrecuta o apa peste care nu s a construit inca podul. aceasta centura ne scoate exact in drumul tarlungeniului, de unde putem merge pana in sensul giratoriu de la intrarea in Tarlungeni. in aceasta zona nu exista alte probleme de mentionat, decat prezenta camioanelor, care circula cu viteza. de la intrarea in tarlungeni, se face la stanga pana la sensul giratoriu de la intrarea in Bv, iar de acolo pe soseaua de centura pana in Darste.

In total sunt aproximativ 15 km, depinde de unde se pleaca din Bv. eventual se poate face acest traseu dus intors, de catre cei care tin mai mult la pregatirea fizica. traseul poate fi facut in orice seara placuta de vara, sau intr – o zi de sambata, duminica. ca o completare a traseului, se poate merge pe drumul asfaltat din Carpinis, dus – intors, pentru o mai buna pregatire fizica.

de mentionat frumusetea privelistii asupra muntelui Ciucas de care ai parte chiar din sensul giratoriu de la intrarea in Tarlungeni.

Harta traseului- http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie=UTF8&msa=0&msid=110483519544791846274.00046ddf44a91e5304e38&t=h&z=13

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s