menage-a-trois

O experienta sexuala pe care eu nu pot sa o leg de numele lui Casanova. Imi vine foarte greu sa cred ca acest tip de experienta il putea multumi sau il putea atrage, chiar daca, uneori, a cedat ispitei si a facut-o, in trei, lasand intrusul sa se strecoare in asternut.  Casanova trebuia sa se afle singur fata in fata cu victima lui, doar el si ea, fara sa mai fie prezent nimeni, doar eventualul martor castrat. Victima trebuia sa fie atrasa in intregime de privirea lui, si numai el trebuia sa fie cel ce o subjuga. Un al treilea i-ar fi rapit cred gloria cuceririi, gloria unei noi cuceriri amoroase. Cu un al treilea langa el Casanova nu ar fi putut sa fie niciodata sigur daca acea cucerire ii apartine lui sau nu, daca victima s-a lasat penetrata fiindca a cedat puterii ce o emana el si numai el, sau daca a existat si altceva…

Si totusi…Legenda se destrama, personajul moare, batran si slabit, rapus de slabiciunea secreta, pe care naratorul nu dorea sa o dezvaluie nimanui. Mereu oglinda noastra a fost indreptata inspre Casanova, pentru ca el sa se vada pe sine cat mai bine si ,deci,  sa se admire si sa fie cat mai mult admirat de catre noi. Dar sa intoarcem oglinda. Sa vedem cine este in spatele ei. Sa vedem cine se excita privindu-l pe Maestru cum se pudreaza si se coafeaza. Sunt, in primul rand,victimele – cele care au cazut in capcana farmecului casanovian. Cele care au cedat. Dar au cedat intr-adevar, sau au vrut sa cedeze? Sunt ele doar o prada, iar el Vanatorul? Probabil ca, daca ele nu ar fi vrut sa-i cedeze, Casanova nu s-ar fi intamplat, iar fara ele, nu ar fi existat. Casanova este poate cel care a a avut parte de o anume femeie, fara de care el nu ar fi fost posibil. Aceasta femeie nu este doar o victima – este cea care cauta sa fie victima, vrea sa fie victima, este cea care il vaneaza pe vanator si i se ofera ca prada. Fara aceasta femeie Casanova nu ar fi existat. El este cel caruia viata i-a scos in cale mai multe astfel de femei. ..

Asa cum nu ar fi existat daca nu am fi fost noi, cei care ne excitam privind cum unul pleaca la vanatoare, iar celalalt se ofera. Ne excitam imaginandu-ne placerea vanatorului de a poseda cat mai multe organe inocente si voluptatea vanatului de a fi posedat aparent fara voia sa. fara noi, cei care n-am intalnit astfel de femei sau nu am avut curajul sa cedam vanatorului. Noi cei care doar tinem oglinda, indreptand-o inspre Casanova, lasand-o ascunsa pe cea penetrata. Noi cei care ne ascundem organele si voluptatea dupa o oglinda.

In felul acesta Casanova se strecoara intre asternuturile noi sale victime insotit si de organul nostru –

un menage a trois deplin

oglinda- prada -vanatorul

daca astazi casanova nu mai este posibil, asta nu se datoreaza, cred, usurintei cu care se ajunge la sex in zilele noastre. pentru unii nu se ajunge deloc asa de usor, iar institutia casatoriei este pentru multi foarte puternica dupa ce ai inchis usile ei in urma ta. Casanova nu mai exista fiindca s-a spart oglinda – locul ei a fost luat de pelicula pornografica.

oglinda sparta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s