Depandenta de artificial

Dependenta de specialisti – avem specialisti pentru toate situatiile si in toate cazurile! Avem specialisti in diferite domenii – de la realizarea de softuri si saparea santurilor pana la specialistii in modul cum trebuie sa vedem corect lumea, cum trebuie sa simtim lumea asta in care traim, in modul cum trebuie sa traim in lumea asta in care simtim ca traim. Sau nu?

Acestia sunt specialistii periculosi – periculosi nu fiindca ma vor distruge…

omul, adica EU, este o structura extrem de maleabila…

ci fiindca incetul cu incetul incep sa traiesc asa cum zic ei ca ar trebui  sa                                                               traiesc

E clar ca eu nu mai am control asupra a nimic din ceea ce ma inconjoara –  de aceea am nevoie de specialisti, insa subiectul asta deja e batatorit si nu duce nicaieri. Chiar nu duce nicaieri! Ma gandesc aici la tot ceea ce mi se spune din punct de vedere medical, fiindca specialistii din acest domeniu au fost folositi pentru a invada viata oamenilor. Ceea ce este dureros si enervant si orbitor sau asurzitor si care ma leaga ca pe un lepros care fuge in pielea goala si care se duce in varful unui munte ca sa urle cat poate el de tare si pe care nu il aude nimeni caci tipatul sau este inexistent fiindca el nu exista fiindca este descompus si putrezit deja si este doar in mintea lui dorinta asta – ca el sa se duca la tarmul marii si de acolo sa priveasca senin marea!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s