S(cen)ex – nu stiu a cata parte

Bineinteles ca cei care au scris pe zid sunt niste prosti – probabil din aia care doreau sa se dea grozavi, cam atat despre ei, nu incerc sa-i judec, fiindca nu despre o lectie de moralitate incerc sa vorbesc eu aici, dimpotriva, s(cen)exele sunt cele in care cortina este transparenta, ca sa spunem asa…Adica ii putem vedea p eactori cum se pregatesc…

Iata locul – Acum, bineinteles, putem sa dormim mai bine, caci daca stim ca exista un loc de futut, nu ne mai facem probleme legate de asta, mai ales ca multi se fut ca si animalele, pe unde apuca, pe unde ii apuca, pe unde nu i vede nimeni sau pe unde sunt lasati. Pentru multi lipsa locului este sau mai bine spus era o problema. Acum toate problemele astea sunt rezolvate…Caci iata – exista locul.

Stiu ca multi, cei seriosi, cei cu asteptari si pretentii, probabil cei care dau vina p esocietate ca ei nu s-au realizat,  considera ca poza asta e reprezentativa pentru Romania, pentru ei fiind o noua mizerie care pateaza frumusetea tarii. Ei sunt chiar scarbiti de imaginea de aici, fiindca o considera mult prea reprezentativa pentru tara noastra, insa eu nu as merge cu generalizarea pana intr-acolo…Iar daca printre noi sunt pudici care isi inchid ochii sau isi intorc privirea jenati imi pare rau pentru ei – caci nu stiu ce au pierdut!!

Cei care au scris asta mi s-au parut totusi grijulii, din anumite puncte de vedere. Adica au scris cu alb, pentru ca textul sa fie vizibil cat mai bine p eperetele rosu, dar s au gandit si la incadrarea textului, pastrand o anumita proportionalitate, luand ca punct de reper golul lasat de lipsa geamului de la fereastra. De exemplu, textul ar fi putut fi scris mai spre centru, sau ar fi putut fi scris intr-o singura linie…Dar nu, el a fost realizat asa cum se vede…

Veti spune ca ne amuzam, ca ne distram fara nici un rost, dar pe de alta parte sa nu uitam ca asta  este pana la urma ceea ce ne salveaza pe noi, pe noi cei de pe aici. Ma refer la gustul atat de straniu al umorului, straniu fiindca e greu de definit, specific poate numai celor din Estul Europei, si straniu fiindca e amar, dar totusi sanatos! Spun asta fiindca daca stai sa te uiti l apoza, chiar ajungi sa te intrebi ce dracu cauta ruina aia in camp. in pustiu, pentru ce dracu au construit-o acolo. Si daca au construit-o de ce a ajuns o paragina, si daca a juns o paragina de ce nua fost demolata? De ce a ramas acolo in mijlocul campului, cu ferestrele oarbe, cu tencuiala cazuta, stralucind in soare si batuta fara rost de ploi?

Raspunsul e  – Pai de-aia!

Asa ca de ce sa nu fie cei care scris pe ea niste geniali! S-au uitat la ea din departare, s-au gandit, s-au intrebat, s-au mirat. Probabil ca s-au uitat la cer, au intrebat pamantul, au ridicat din umeri, dar raspunsul nu l-au aflat. Si atunci? Si atunci, s-au dus mai aproape si i-a apucat rasul, un ras din ala care te zgaltaie, unul sanatos, care scoate din om tot cacatu ce s-a strans si au zis :

BAI, Asta e un loc de futut!!

Si iata ca asa am ajuns eu sa bat campii ca sa mi potolesc rasul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s